Officieel is het inmiddels alweer even geleden dat Robbie en Mark van Rijn de zaak over hebben genomen van hun vader. Nu, zo’n 1,5 jaar na de overname, een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen periode waarin ze samen het ‘levenswerk’ van hun vader hebben voortgezet.

Hans heeft Van Rijn Service ruim 30 jaar terug van nul af aan opgebouwd tot een onderneming die is gegroeid naar een allround aannemer met eigen personeel en materieel. Voor zowel het realiseren van beschoeiingen, damwanden, steigers en bruggen als allerhande grondwerk op het land of vanaf het water. Een gezond bedrijf gevestigd in Reeuwijk wat weliswaar nog altijd compact is, maar groots in groen-, grond- en waterwerken.

Zowel Robbie als Mark zijn al meer dan 20 jaar betrokken én werkzaam bij Van Rijn Service. Ze hebben het bedrijf zien groeien en zijn nu dus sinds een tijdje zelf verantwoordelijk voor het vervolg. Iets wat hen klaarblijkelijk goed past en waarin ze ieder hun eigen rol pakken. Mark somt desgevraagd trots een rijtje trouwe opdrachtgevers op: “Van Staatsbosbeheer, Hoogheemraadschap Rijnland tot Gemeente Rotterdam, ’s-Hertogenbosch, Gouda en Reeuwijk zijn klanten waar we jaarrond mooi werk voor mogen verrichten. En dan vergeet ik er in dat rijtje vast nog een paar.” Ook vertelt hij er direct bij erg blij te zijn met het verkregen vertrouwen en de langdurige relaties die zijn opgebouwd. Die bovendien zijn geïntensiveerd gedurende de afgelopen periode. “Nadrukkelijk samen met onze opdrachtgevers, als een soort van partners, hebben we diverse grote projecten mogen verzorgen. Iets wat veelal begon met meedenken en doorging in de doordachte uitvoering. En waar de opdrachtgevers telkens tevreden mee en over waren.“

Het woord Service uit de bedrijfsnaam doen ze keer op keer weer eer aan door deze te verlenen, snel te kunnen schakelen en te helpen waar mogelijk bij de invulling van het werk. Iets wat gewaardeerd en gezien wordt. Net zo goed als hun kijk op duurzaamheid steeds meer in the picture komt. “De aanschaf van nieuw materieel wat draait op duurzame brandstof is daarvan slechts één voorbeeld. Daarnaast zetten we in op elektra door de aankoop van elektrische machines en verwachten we in de toekomst de werkzaamheden uit te kunnen voeren zonder CO₂ footprint. Er volgt snel meer om Van Rijn Service daarmee ook op dat gebied toekomstbestendig voort te kunnen gaan zetten.” Iets waar de beide mannen veel zin in hebben, de energie druipt er vanaf.

Nieuws & Projecten

foto 3
foto 3
Zegerplas df01vk
Oeververdediging BR foto 6 HB
Gaasperplas foto 9 HB
Zegerplas foto 12 HB