Groots in groen-, grond- en waterwerken

Ervaren, allround aannemer voor de vakkundige uitvoering van projecten vanuit vakmanschap, vanaf land of water.

“We hebben kennis van zaken en een reputatie op het gebied van groen-, grond- en waterwerken”

BESCHOEIINGEN

We beheersen alle voorkomende beschoeiingstechnieken en bieden voor iedere locatie de juiste oplossing. We realiseren zowel damwandbeschoeiing, schottenbeschoeiing als natuurlijke oevers. De gekozen oplossing is uiteraard afhankelijk van het bij het project behorende pakket aan wensen en eisen en de oever- en bodemomstandigheden ter plaatse.

DAMWANDEN

In heel Nederland plaatsen we grond- en/of waterkerende constructies. De door ons gerealiseerde damwanden worden toegepast in vele waterbouwkundige werken waar een hogere of stevigere grondkering vereist is. We beschikken over de benodigde kennis, techniek en ervaring. Onze mensen zorgen met ons eigen materieel voor een damwand met het juiste materiaal, passend bij de situatie binnen de opdracht.

STEIGERS

In vele maten, uitvoeringen en materialen worden er door ons steigers aangelegd. Van compacte vlonders tot aan speciale (kunst)projecten en complete jachthavens die door ons worden voorzien van vele meters aanlegsteiger. We hebben in de loop der jaren met deze discipline al veel verschillende projecten met succes gerealiseerd.

BRUGGEN

Hardhout, beton of composiet; we leveren en plaatsen een veelzijdigheid aan bruggen in verschillende maten, uitvoeringen en materialen. Compleet, waarbij ook het heien van de palen van hout of beton geheel in eigen beheer wordt uitgevoerd.

GRONDWERK

Van onze jarenlange ervaring, opgebouwd in het technisch lastige Zuid-Hollandse veengebied, wordt graag gebruik gemaakt. Steeds vaker worden we betrokken bij grote(re) werken in de grond-, weg- en waterbouw. Met behulp van ons eigen specialistische materieel en de opgebouwde kennis en expertise realiseren we tal van GWW werkzaamheden op het land of vanaf het water.