Groots in groen-, grond- en waterwerken

Ervaren, allround aannemer voor de vakkundige uitvoering van projecten vanuit vakmanschap, vanaf land of water.

“Met behulp van kennis en vakmanschap projecten uitvoeren vanaf het land of op het water”

VERSTAND VAN ZAKEN

Vanuit onze vestiging in Reeuwijk realiseren we projecten door heel Nederland. We beschikken over inmiddels jarenlange ervaring in grond-, groen- en vooral waterwerken en vervullen de vele verschillende projecten met onze eigen mensen en het divers aanwezige materieel.

VAKMANSCHAP VANUIT HET VERLEDEN

De realisatie van beschoeiingen, damwanden, steigers en bruggen wordt met behulp van kennis en vakmanschap van onze medewerkers uitgevoerd. Ook de diverse groen- en grondwerkzaamheden worden tot in de puntjes verzorgd.

DIVERSE DIENSTEN

Beschoeiingen, damwanden, steigers en bruggen worden door ons vakkundig uitgevoerd. Op kleine en grote projecten. We realiseren met behulp van ons eigen materieel veel verschillende groen-, grond- en waterwerken, beschikken over jarenlange ervaring en tonen dit met trots. Tevens kunnen wij op uw verzoek FSC ® -gecertificeerde producten leveren.

CERTIFICERING VOOR ONZE INSPANNING

We hanteren een kwaliteitssysteem binnen onze organisatie en zijn sinds 2010 NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd. We zijn ook een FSC ® -gecertificeerd bedrijf en binnen de CO₂-Prestatieladder acteren we op niveau 5. Daarbij zijn we al jaren een erkend leerbedrijf.

VEILIGHEID VOOROP

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn al vele jaren VCA**-gecertifieerd en hanteren een uitgebreid beleid op het gebied van veiligheid. We bewaken onze kennis, breiden dit uit en tonen onze kunde binnen de vele projecten op veilige en verantwoorde wijze.

DUURZAAMHEID VAN BELANG

Er worden door ons doelstellingen bepaald, maatregelen genomen, periodieke controles uitgevoerd en rapportages opgesteld omtrent de voortgang van de CO₂-reductie. Geheel passend bij de gestelde eisen voor niveau 5 waarvoor we gecertificeerd zijn.

Nieuws & Projecten

Alkemaderpolder VRS1
foto 3
foto 3
Zegerplas df01vk
Oeververdediging BR foto 6 HB
Gaasperplas foto 9 HB